1. prosince 2016 se v kavárně uskuteční setkání křesťanských podnikatelů KOMPAS. Bližší informace viz níže a na uvedených webových stránkách.

25.11.2016 17:39

"Srdečně zveme na adventní setkání křesťanských podnikatelů KOMPAS v Olomouci. Hlavními hosty budou sestry z Kongregace Neposkvrněného početí Panny Marie. Již několik let úspěšně provozují kavárnu Õde. Podnikání propojily těsně s klášterním životem. Ve stejné budově totiž trvale žijí, modlí se a pracují. „Õde“ je z estonštiny, znamená „sestra“. Tato kongregace v Estonsku již dlouho misijně působí. Sestry tam pracují ve školství a podporují potřebné.
Kavárna Õde má několik výjimečností. Nabízí jednak výborné estonské dezerty (které budete moci během večera ochutnat) a také prostory vyhrazené pro ztišení a studium, včetně kaple s Eucharistií. Za zmínku stojí i to, že zisk kavárny sestry věnují na podporu misijí ve světě.
Svou účast prosím potvrďte emailem na adrese info@krestanskypodnikatel.cz. Pokud máte účet na FB, dejte nám o své účasti vědět u této události." 

www.facebook.com/events/1429764427037887/

www.krestanskypodnikatel.cz/